page title img

Termeni Si Conditii - Restaurant Balada

Termeni Si Conditii - Restaurant Balada

Site-ul www.restaurant-balada.ro, numit in continuare restaurant-balada.ro, este proprietatea a S.C BOCA SI FIII S.R.L. , cu sediul in Medgidia, Str.Silozului, nr 32C.

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C BOCA S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

S.C BOCA S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (informare), pe site-ul restaurant-balada.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C BOCA S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Site-ul restaurant-balada.ro este gazduit de serverele unei terte firme. S.C BOCA S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. S.C BOCA S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului restaurant-balada.ro. S.C BOCA S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul restaurant-balada.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre restaurant-balada.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C BOCA S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin e-mail a acordului nostru.

Livrare

*La fiecare pizza comandata taxa cutiei este de 1 Leu

Pentru comenzii in afara orasului Medgidia, minimul comenzii este urmatorul

Tortoman - 60 Lei | Pestera - 120 Lei

Mircea Voda - 60 Lei | Poarta Alba - 100 Lei

Castelu - 50 Lei | Valea Dacilor - 40 Lei

Silistea - 120 Lei | Cuza Voda - 20 Lei